Ga naar de inhoud

Presentatie films de Was en Voedsel

Op woensdag 5 juli 2023 was de presentatie van ons nieuwe lesmateriaal aan belangstellenden en aan Forte Muziek en Cultuur. De Rabobank was aanwezig om een cheque te overhandigen voor dit project. Ook was het prins Bernahrd Cultuurfonds subsidiegever. We hebben professionele filmpjes laten maken voor de thema’s De Was en Voedsel en lesmateriaal ontwikkeld. Dit is bestemd voor de basisscholen. Aansluitend kunnen de leerlingen van de basisscholen een prachtig en actief programma volgen in museum Het Voorhuis. De basisscholen in de gemeente Molenlanden kunnen gebruik maken van dit lespakket dat via Forte Muziek en Cultuur kan worden aangevraagd.

Gerelateerde berichten

Alle nieuwsberichten

Sparen bij Jumbo Slingerland Molenaarsgraaf

Wat een prachtige actie bij Jumbo Slingerland Molenaarsgraaf: B’tjes sparen voor goede doelen in Molenaarsgraaf en omgeving. Ook onze Historische Vereniging Binnenwaard heeft zich aangemeld en doet mee. Hoe werkt…

Stem Hvb Rabo ClubSupport

Sinds gisteren, maandag 4 september, tot en met dinsdag 26 september kunnen leden van Rabobank Lek en Merwede weer stemmen voor de Rabo ClubSupport actie ter ondersteuning van lokale verenigingen…