Ga naar de inhoud

Sparen bij Jumbo Slingerland Molenaarsgraaf

Wat een prachtige actie bij Jumbo Slingerland Molenaarsgraaf: B’tjes sparen voor goede doelen in Molenaarsgraaf en omgeving. Ook onze Historische Vereniging Binnenwaard heeft zich aangemeld en doet mee.

Hoe werkt het?

  • Bij iedere 15 euro die je besteedt bij Jumbo Slingerland Molenaarsgraaf ontvang je een B’tje (in de vorm van een plastic ‘munt’).
  • Rechts naast de bloemenhoek staat een actiedisplay met kokers van de deelnemende verenigingen en waar de muntjes dus in de koker van de vereniging van keuze kunnen worden gedeponeerd.
  • Onze HVB-koker bevindt zich in de bovenste rij, ons logo staat erboven.
  • Let op: wie zelf de boodschappen scant en met een kassabon via het poortje de winkel verlaat, moet zelf even aan een medewerker of bij de service-balie om de muntjes vragen.
  • Onder de deelnemende verenigingen wordt een bedrag van € 10.000,00 euro verdeeld. Verdeling vindt plaats op basis van het aantal B’tjes dat per vereniging of stichting is verzameld.
  • De actie is vandaag, woensdag 3 april, van start gegaan en duurt tot en met dinsdag 7 mei aanstaande.

Sparen jullie ook mee voor onze vereniging? ALLE BEETJES HELPEN!

Gerelateerde berichten

Alle nieuwsberichten

Stem Hvb Rabo ClubSupport

Sinds gisteren, maandag 4 september, tot en met dinsdag 26 september kunnen leden van Rabobank Lek en Merwede weer stemmen voor de Rabo ClubSupport actie ter ondersteuning van lokale verenigingen…

Presentatie films de Was en Voedsel

Op woensdag 5 juli 2023 was de presentatie van ons nieuwe lesmateriaal aan belangstellenden en aan Forte Muziek en Cultuur. De Rabobank was aanwezig om een cheque te overhandigen voor…