Ga naar de inhoud

Stem Hvb Rabo ClubSupport

Sinds gisteren, maandag 4 september, tot en met dinsdag 26 september kunnen leden van Rabobank Lek en Merwede weer stemmen voor de Rabo ClubSupport actie ter ondersteuning van lokale verenigingen en clubs. Hoe meer stemmen, hoe groter het bedrag dat een vereniging of club ontvangt. Vorig jaar heeft u ons royaal gesteund en mochten wij het prachtige bedrag van € 750,00 in ontvangst nemen.

Natuurlijk doen wij ook nu weer mee. Ook dit jaar willen wij het te ontvangen bedrag bestemmen voor verdere uitbreiding van de digitale presentatie in ons museum. De schermen vergemakkelijken het doorgeven van informatie, over ‘vaste’ elementen, maar ook over expositie-onderdelen. De kuiperij en de opkamer zijn al voorzien van een dergelijk scherm, maar het is de wens om alle ruimten van een digitaal scherm te voorzien.

Hoe werkt het?

  • Log in via internetbankieren of de app
  • Er opent zich automatisch een scherm van Rabo ClubSupport
  • Klik daarop
  • U kunt stemmen op 3 deelnemers, 1 stem per vereniging / club
  • U vindt ons onder Historische Vereniging Binnenwaard

Mogen wij weer op uw stem rekenen? Bij voorbaat hartelijk dank.

Gerelateerde berichten

Alle nieuwsberichten

Sparen bij Jumbo Slingerland Molenaarsgraaf

Wat een prachtige actie bij Jumbo Slingerland Molenaarsgraaf: B’tjes sparen voor goede doelen in Molenaarsgraaf en omgeving. Ook onze Historische Vereniging Binnenwaard heeft zich aangemeld en doet mee. Hoe werkt…

Presentatie films de Was en Voedsel

Op woensdag 5 juli 2023 was de presentatie van ons nieuwe lesmateriaal aan belangstellenden en aan Forte Muziek en Cultuur. De Rabobank was aanwezig om een cheque te overhandigen voor…